Konuyu Görüntüle
Forum | Sitemiz | SİTEMİZ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ
Yazar FORUM YAPILANDIRMASI ve SİTE İÇERİĞİ
fdemir
Süper Yönetici

Nereden: Samsun
Katılım Tarihi: 19.12.06
Mesaj Tarihi 11-07-2008 09:45
Değerli Teknik Öğretmen arkadaşlar.
Sitemizi daha aktif bir hale getirmemiz gerektiği aşikar. Bu konuda siz değerli üyelerimizin görüşleri bizim için yol gösterici olacaktır.

Sitemizin içeriği ile ilgili (sitede olmasını istediğiniz bölümler, bilgiler vs...);

Ve Forum yapılandırması ile ilgili (hangi kategoriler olmalı, hangi kategori altında hangi başlık olmalı vs...)

Görüş ve önerilerinizi lütfen belirtin. Bu görüş ve önerilerinize göre site ve forum yapılandırılacaktır.
-----------------------------------------------------------
Önerilerinize göre yapılacak değişikliklerin listesi aşağıdadır. Ve bu liste sizin önerilerinize göre güncellenecektir.

SİTE İÇERİĞİ:
-Online chat (yerine Kısa mesaj kısmı yeniden düzenlendi)
-Arama motoru optimizasyonu

FORUM YAPISI:
-Alan/Dal/Branş başlıkları
-Kamuda ve sanayide çalışan Tek. Öğrt. sorunları ayrı başlıklarda ele alınacak. (tamam)
Düzenleyen: fdemir Düzenleme Tarihi: 29-10-2008 00:26
Yazar RE: forum yapılandırması
Padisah_25
Üye

Katılım Tarihi: 01.06.08
Mesaj Tarihi 11-07-2008 13:50
sayın yönetici forumda olmasını gerekli gördüğüm başlıklar

1.Teknik Öğretmenlik Bölümleri
Burada elektrik makina vs. öğretmenler buluşmalı ve birbiriyle mesleki açıdan fikir paylaşmalı
2.Kamuda çalışanlar bölümü
3.Sanayide Çalışanlar Bölümü
4.Teknik Öğretmenlerin mevcut yetki ve sorumlulukları
5.Sohbet Bölümü
6.İş İlanları Bölümü
Bu bölüm nasıl iç bulunur veya kendimizi nasıl geliştiririz vb. şeyleride kapsamalı
7.Şikayetler Bölümü
8.Dowland Bölümü
Burda bizimle ilgili dökümanları veya mp3 program vb şeyler olabilir
9.Eğitim Bölümü
Burada autocad, C++ vb programlar veya meslekle alakalı derslerle ilgili dökümanlar kısa filmler filan bulunabilir
10. Tüekiyeden ve dünyadan Haberler
11.Ekonomi Bölümü
12.TEF de ki öğrenciler için bir bölüm
13.Teknoloji Mühendisliği Bölümü
14.Nasıl Başarıya Ulaşırız
15.Bize destek veren kurum kuruluş kişiler
16.Türkiyede Teknik Eğitim
17.Bölümler Hakkında Tanıtım
18.msn le alakalı şeyler
burda arama motorlarında site daha çok görüntülensin diye bişeyer yazabiliriz
19.derneğe nasıl üye olnur
20.Bizimle ilgili güncel haberlerin olduğu bir bölüm
21.Dernek teşkilatlanması il temsilcilikleri ulaşılabilemsi için temsilci telefonları
22.serbest bölüm
burda neler yapmalıyız gibi şeyler olabilir

Bi sürü bölüm daha eklenebilir.Ayrıca admin onayı alınmadan yazılar yayınlanmamalı birisi küfürde yazsa şuan sitede herkes okuyabilir.yeteri kadar teknik öğretmen bu siteyi bilmiyorr teknik öğretmenlerin daha kolay ulaşabilmesi için arama motorlarında ne arayabilirler ve bizim site nasıl gözükür bunu düşünmelliyiz.teknik öğretmenlerin dışında mutlaka diğer insanlarında buraya ulaşabilmesi ve sorunlarımızı dinlemesi lazım
Düzenleyen: fdemir Düzenleme Tarihi: 13-08-2008 13:40
delikanli25@hotmail.com
Yazar RE: FORUM YAPILANDIRMASI ve SİTE İÇERİĞİ
mrayhan
Üye

Katılım Tarihi: 23.03.08
Mesaj Tarihi 13-07-2008 11:02
Aslında arkadaş yazılacak olanları yazmış, ben yine ilave yapmak isterim.
Dernek üyeliği yaptıran arkadaşlar site içerisinde makale,tez,tecrübe gibi bilgilerini paylaşacağı bölümlerin olması.
Üye sayısı için aktif çalışmalara hız verilmesi, ne diyor teknik öğretmenler birliği bunun anlamamını gerçekleştirecek çalışmalar olmalı.
Üyelerden gönüllü olanlar ve seçilecek kişiler teknik eğitimle ilgili yazı ve dökümanları sitede yayınlamaktan görevli olacaklar.
Site ve dernek yöneticilerinin özellikle yazıları bizler için daha farklı bir etki bırakır, insanlarda bakın onlar bizden daha fazla bizim içinde uğraşıyor bizde elimizden geleni yapalım, denilir.
cozum
Üye

Katılım Tarihi: 08.08.08
Mesaj Tarihi 12-08-2008 14:15
BENİM ŞUAN AKLIMA GELEN TEK ŞEY ŞU ARKADAŞLAR :
BU SİTEDE ANLIK SOHBET BÖLÜMÜ OLURSA BURAYA GELEN ARKADAŞLARIMIZLA ANLIK GÖRÜŞEBİLİR VE ONLARLA AYNI ANDA FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞABİLİRİZ...

**** Boş bir çuvalın dik durması zordur ****
**** Kötüler, kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar *****
realite1234@hotmail.com
isiguzmani
Üye

Nereden: Bursa
Katılım Tarihi: 16.09.08
Mesaj Tarihi 17-09-2008 23:44
Sitenin kullanımını artırmaya yönelik uygun sitelerde tanıtım yaparak link verebilirsiniz.

Örnek www.isguvenligiuzmani.com/forum adresinde sitenizi tanıtım, reklamını yapıp, link adresi verebilirsiz.

Bu tür uygulamaları farklı sitelerde gerçekleştirerek tanıtımın genişlemesi sağlanabilir.

Ayrıca forum alanı içinde ilgi çekici başlıklar açılarak bu alanların da kullanılmasını sağlanabilir.

Selamlar.

Mümin Ergül
İş Güv.Uzmanı
www.isguvenligiuzmani.com
Yazar RE: tebrikler
bayram
Üye

Katılım Tarihi: 10.09.08
Mesaj Tarihi 18-09-2008 02:19
sayın hocam.. sizle tanışmak güzeldi. biz haklarımız konusunda duyarlı olsak zaten bu durumda olmazdık.ayrıca birlikten güç doğar.ülkenin değişik yerlerinde yapılan ferdi çalışmalar değerlidir, ancak yetersiz kalır. bir yere ulaşmak için birlik içinde olmalı. teknik öğretmen kardeşlerimiz sessiz çoğunluk oldu hep.sizin iş güvenliği uzmanlığı meselesinde çözüme yönelik atağınız için tebrik ederim.
biz de ankara daemin olunuz bütün enerjimizi teknoloji mühendisliği yasa tasarısına harcamaktayız.bu yasanın çıkması kesin. fakat netleştiremediğimiz eski mezun olayı vardı.bu problem yök'ün gözünü korkutmuştu. bu gün onun çözümü noktasında çok rahatlatıcı güçlü destek geldi hükümetten. çünkü bizim 1. önceliğimiz sayısı 50 bini bulan ve ünvan sıkıntısı çeken kardeşlerimizdi.ekim ortasında tbmm de olur en geç yasa.ve komisyonda görüşülürken sonuna kadar takipçisi olacağız.
selamlar... bayram bozkurt.(çalışma bakanlığı ziyaretinden hatırlarsınız umarım)
gatacan
Üye

Üye Avatar

Nereden: İZMİR
Katılım Tarihi: 11.01.07
Mesaj Tarihi 03-10-2008 05:50
Bayram hocam;hadi hayırlısı bakalım...Meclis açılıyor..İnşallah bu dönem bir sonuç alırız da,camiamızın yüzü güler inşallah..Emekleriniz için teşekkürler..
Arkadaşlar;bizlere düşen de,bulunduğumuz illerde bakkal-manav-tüm esnaf-tüm akraba eş dost-tüm mesai arkadaşlarımıza yaşadığımız haksızlığı anlatıp sorunumuzu gündemde tutmak kalıyor...
Ülke gündeminde kalmanın yolu da;biraz buradan da geçmekte...Siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıklarına da ulaşmak,ayrı bir yol tabiiki...
Haydi bakalım,bu seferki rüzgar gayet olumlu...Değerlendirmemiz ve sesimizi duyurmamız gerek...
Sağlık ve sevgi ile kalın arkadaşlar...smiley
zenginkerem
Üye

Nereden: SAKARYA / HENDEK
Katılım Tarihi: 07.04.07
Mesaj Tarihi 07-10-2008 21:19
arkadaşlar artık biz TEKNOLOJİ MÜHENDİSLERİ yiz bu site ismi olan TEKNİK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ olna isminin yanına yavaş yavaş TEKNOLOJİ MÜHENDİSLERİ BİRLİĞİ koymak zorunda.

zenginkerem
zenginkerem@hotmail.com kerem_zengin@yahoo.com yok
kayamucahit
Üye

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 30.07.08
Mesaj Tarihi 12-11-2008 19:41
arkadaşlar yeni haberleri site otomatik olarak mail adresimize yollasın. ne dersiniz_?
kayamucahit@hotmail.com
fdemir
Süper Yönetici

Nereden: Samsun
Katılım Tarihi: 19.12.06
Mesaj Tarihi 23-11-2008 22:05
kayamucahit yazdı:
arkadaşlar yeni haberleri site otomatik olarak mail adresimize yollasın. ne dersiniz_?

İyi fikir. Ancak şu aşamada fazla lüks olur kanatindeyim. Sitemizin içeriğinin daha dolgun ve güncel olmasını sağlamak daha öncelikli.
Kutlukhan
Üye

Katılım Tarihi: 25.11.08
Mesaj Tarihi 26-11-2008 22:25
Hocam kolay gelsin ben daha once teknik öğretmenler sitesini takip ediyordum. Ve cogu zaman bazı duyuruları kacırıyordum bu konuda kayamucahit hocama katılıyorum duyurlarla ilğili otomatik mail veya mail grubu kurulursa daha etkili olur kanattındeyim. Saygılarımla
Atlanılacak Forum: